a

Get in touch with us

1-677-124-44225

office@bridge.com

184 Collins St

You can also follow us on:

© Copyright Qode Interactive

 

Política de privacitat

1. INFORMACIÓ A L’USUARI

Serveis Integrals d’Arquitectura Gil Simo S.c.p, des d’ara RESPONSABLE, és el responsable del tractament de les dades personals de l’usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, per la qual cosa se li facilita la informació del tractament següent:

Finalitat del tractament: mantenir una relació comercial amb l’usuari. Les operacions previstes per a fer el tractament són:

  • Remissió de comunicacions comercials publicitàries per correu electrònic, fax, SMS, MMS, xarxes socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti fer comunicacions comercials. Aquestes comunicacions seran realitzades pel RESPONSABLE i relacionades sobre els seus productes i serveis, o dels col·laboradors o proveïdors amb els quals hagi arribat a algun acord de promoció. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals.
  • Fer estudis estadístics.
  • Tramitar encàrrecs de peticions o qualsevol tipus de petició que sigui feta per l’usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a la seva disposició.
  • Remetre el butlletí de notícies de la pàgina web.

Base jurídica del tractament: consentiment de l’interessat.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per a mantenir la finalitat del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantir la pseudonimització de les dades o la seva destrucció total.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen l’usuari:

– Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
– Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
– Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per a exercir els drets:

Adreça postal: Serveis Integrals d’Arquitectura Gil Simo S.c.p – . Carretera Tortosa a L’aldea, 103 – 43500 TORTOSA (Tarragona). Adreça electrònica: jordisimo@gilsimo.com

2. CARÀCTER OBLIGATORI O FACULTATIU DE LA INFORMACIÓ FACILITADA PER L’USUARI

Els usuaris, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i entrada de dades en els camps, marcats amb un asterisc (*) en el formulari de contacte o presentats en formularis de descàrrega, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca que les seves dades són necessàries perquè el prestador atengui la seva petició; la inclusió de dades en els camps restants és voluntària. L’usuari garanteix que les dades personals facilitades al RESPONSABLE són veraces i es fa responsable de comunicar-n’hi qualsevol modificació.

El RESPONSABLE informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a tercers i que, sempre que faci algun tipus de cessió de dades personals, es demanarà prèviament el consentiment exprés, informat i inequívoc de l’usuari. Totes les dades sol·licitades a través del lloc web són obligatòries, ja que són necessàries per a la prestació d’un servei òptim. En cas que no siguin facilitades totes les dades, no es garanteix que la informació i els serveis siguin completament ajustats a les necessitats de l’usuari.

3. MESURES DE SEGURETAT

Que de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el RESPONSABLE està complint amb totes les disposicions de les normatives RGPD per al tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits en l’article 5 del RGPD, pels qual són tractats de manera lícita, lleial i transparent amb relació a l’interessat i adequades, pertinents i limitades al que és necessari segons les finalitats per a les quals són tractades.

El RESPONSABLE garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per a aplicar les mesures de seguretat que estableixen el RGPD per tal de protegir els drets i llibertats dels usuaris i els ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los.